Условия за ползване

www.mrledlambi.com е уебсайт за електронна търговия.

Правила GDPR

Прочети ТУК

Условия за поръчка и доставка на стоки:

Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой, в български левове С ВКЛЮЧЕН ДДС. Ако желаете фактура, моля да го заявите при поръчка. Цената на продукта НЕ включва цената за доставката. Сумата за доставка се заплаща на куриера.

Отговорности

Екипът на www.mrledlambi.com ще се стреми да поддържа актуална информацията на сайта, което не изключва възможността понякога да възникват обективни пропуски. www.mrledlambi.com не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Ползваната информация от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива, на тяхна отговорност и риск. 

Възпроизвеждането на каквато и да било част от съдържанието на www.mrledlambi.com - статии, фотографии, графични елементи - както пълно, така и частично, е разрешено единствено с изричното писмено съгласие на Хибрид-МС ЕООД. Цялата информация на сайта се представя във вид, подлежащ на промяна без предварително уведомление. Всички права запазени.

Тези условия могат да се променят по всяко време от собствениците на сайта, като всички изменения и допълнения влизат в сила с публикуването им в www.mrledlambi.com. С достъпа си до този сайт и информацията в него, вие приемате, че сте се запознали и сте приели условията.