Условия за ползване

www.mrledlambi.com е уебсайт за електронна търговия.

Правила GDPR

Прочети ТУК

Условия за поръчка и доставка на стоки:

Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой, в български левове С ВКЛЮЧЕН ДДС. Ако желаете фактура, моля да го заявите при поръчка. Цената на продукта НЕ включва цената за доставката. Сумата за доставка се заплаща на куриера.

Отговорности

Екипът на www.mrledlambi.com ще се стреми да поддържа актуална информацията на сайта, което не изключва възможността понякога да възникват обективни пропуски. www.mrledlambi.com не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Ползваната информация от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива, на тяхна отговорност и риск. 

Възпроизвеждането на каквато и да било част от съдържанието на www.mrledlambi.com - статии, фотографии, графични елементи - както пълно, така и частично, е разрешено единствено с изричното писмено съгласие на Хибрид-МС ЕООД. Цялата информация на сайта се представя във вид, подлежащ на промяна без предварително уведомление. Всички права запазени.

Тези условия могат да се променят по всяко време от собствениците на сайта, като всички изменения и допълнения влизат в сила с публикуването им в www.mrledlambi.com. С достъпа си до този сайт и информацията в него, вие приемате, че сте се запознали и сте приели условията.

Промоции

15W LED КРУШКА A65 ТЕРМОПЛАСТИК

15W LED КРУШКА A65 ТЕРМОПЛАСТИК

Мощна LED крушка Е27 с балон A65. Директно замества 100W обикновена крушка с цокъл Е27. За пове..

4.20 лв. 8.22 лв. без ДДС: 3.50 лв.

20W LED ПРОЖЕКТОР SMD

20W LED ПРОЖЕКТОР SMD

Подходящ за осветяване на рекламни табели, архитектурни елементи, входове, паркинги, гаражи и други...

14.40 лв. 29.34 лв. без ДДС: 12.00 лв.

30W LED ПРОЖЕКТОР SMD

30W LED ПРОЖЕКТОР SMD

С оптимална мощност е подходящ за осветяване на големи открити пространства. Свети като 150W традици..

23.50 лв. 41.08 лв. без ДДС: 19.58 лв.

38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа с Озон

38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа с Озон

Ултравиолетовата светлина на късата вълна нарушава сдвояването на базата на ДНК, причинявайки образу..

85.50 лв. 99.00 лв. без ДДС: 71.25 лв.