Как да поръчам

За да направите поръчка през сайта:

1. След като изберете продукт щраквате на бутона "Купи" (в полето Количество въведете с цифри желаното количество)

2. В момента на щракване бутона "Купи" системата прехвърля заявените продукти в КОШНИЦА - бледо зелена лента отгоре

 3. Ако искате да поръчате още продукти повтаряте процедурата до тук. Ако решите да се откажете от някой поръчан продукт, може да натиснете червеното кръстче пред името на продукта в синьото каре КОШНИЦА. Ако няма да поръчвате други продукти и искате да довършите поръчката щраквате "Плащане".

4. Ако не сте се регистрирали и влезли предварително в системата, ще видите страница Нов клиент. Имате 2 варианта за избор
- Регистриране на профил (ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО)
- Еднократна поръчка
(ако вече имате профил, въвеждате данните във формата Съществуващ клиент отдясно)
и двата случая отнемат еднакво време за въвеждане на данни. След като изберете опцията натискате ПРОДЪЛЖАВАНЕ.

5. При регистрация въвеждате задължителните полета (с червени звездички).

6. АДРЕС НА ПЛАЩАНЕ - ако искате поръчката да бъде доставена на адреса от вашата регистрация го маркирате от "Списък с въведени адреси", ако адреса на доставка ще е различен го въвеждате в "Нов адрес" и ПРОДЪЛЖАВАНЕ.

 7. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА - доставката се извършва по куриер на стойност 5 лв. с ДДС. Ако поръчката е над 100 лв. поръчката е безплатна.

 8. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНЕТО - избирате Плащане при получаване (НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ) или Банков превод. В полето "Добавете коментар или Вашите изисквания за тази поръчка" може да заявите фактура и да напишете данните за нея.

 9. При последната стъпка имате възможност да прегледате всички параметри на поръчката. Ако решите, че сте пропуснали нещо можете да се върнете НАЗАД и да направите нужните корекции, ако всичко е вярно Потвърдете поръчката.

Може да направите поръчка и като се обадите на телефон 0887 927 056