Условия за ползване

www.mrledlambi.com е уебсайт за електронна търговия.

Правила GDPR

Прочети ТУК

Условия за поръчка и доставка на стоки:

Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой, в български левове С ВКЛЮЧЕН ДДС. Ако желаете фактура, моля да го заявите при поръчка. Цената на продукта НЕ включва цената за доставката. Сумата за доставка се заплаща на куриера.

Отговорности

Екипът на www.mrledlambi.com ще се стреми да поддържа актуална информацията на сайта, което не изключва възможността понякога да възникват обективни пропуски. www.mrledlambi.com не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Ползваната информация от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива, на тяхна отговорност и риск. 

Възпроизвеждането на каквато и да било част от съдържанието на www.mrledlambi.com - статии, фотографии, графични елементи - както пълно, така и частично, е разрешено единствено с изричното писмено съгласие на Хибрид-МС ЕООД. Цялата информация на сайта се представя във вид, подлежащ на промяна без предварително уведомление. Всички права запазени.

Тези условия могат да се променят по всяко време от собствениците на сайта, като всички изменения и допълнения влизат в сила с публикуването им в www.mrledlambi.com. С достъпа си до този сайт и информацията в него, вие приемате, че сте се запознали и сте приели условията.

Промоции

10W LED КРУШКА E27 ТЕРМОПЛАСТИК

10W LED КРУШКА E27 ТЕРМОПЛАСТИК

LED крушка Е27 с балон A60 и оптимална мощност 10W. Универсално решение за led крушка.Директно замес..

2.89 лв. 5.63 лв. без ДДС: 2.41 лв.

10W LED ПРОЖЕКТОР SMD

10W LED ПРОЖЕКТОР SMD

LED прожектор с малки габаритни размери и малка мощност от 10W. Подходящ за осветяване на малки рекл..

12.54 лв. 20.89 лв. без ДДС: 10.45 лв.

10W LED ПРОЖЕКТОР SMD СЪС СЕНЗОР

10W LED ПРОЖЕКТОР SMD СЪС СЕНЗОР

Може да се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, като при поръчка въведете код 666 в полето „Използвай..

34.92 лв. 43.66 лв. без ДДС: 29.10 лв.

12W LED ПЛАФОНИЕРА

12W LED ПЛАФОНИЕРА

LED ПЛАФОНИЕРА ЗА ВЪНШЕН МОНТАЖМощност: 12WНапрежение: AC: 200-240V, 50HzЪгъл на светене: 120°Лумени..

23.00 лв. 32.86 лв. без ДДС: 19.17 лв.